Met de auto

Komend vanuit de richting Utrecht / Zwolle / Assen (A28)

Bij het knooppunt Julianaplein ga je rechtsaf en neem je de tweede afslag rechts richting de A7/E22 (Winschoten en de Euroborg). Je houdt rechts aan en gaat de A7 op. Voeg niet in en blijf op de rechter rijbaan. Je gaat namelijk bij de volgende stoplichten rechtsaf richting de Euroborg. Deze weg rij je af. Je laat het stadion Euroborg links liggen. Aan het einde van de weg houd je links aan.

Deze weg komt na een paar honderd meter uit bij de Mediacentrale.

Je kunt hier parkeren aan de zijkant van het pand. Je loopt de centrale hal door en vindt rechtsachterin de hal de toegang tot de liften die je naar de 3de etage zullen brengen.

Komend vanuit de richting Amsterdam / Heerenveen/ Drachten (A7)

Bij het knooppunt Julianaplein ga je rechtdoor en neemt de tweede afslag rechts richting de A7/E22 (Winschoten en de Euroborg). Je houdt rechts aan en gaat de A7 op. Voeg niet in en blijf op de rechter rijbaan. Je gaat namelijk bij de volgende stoplichten rechtsaf richting de Euroborg. Deze weg rij je af. Je laat het stadion Euroborg links liggen. Aan het einde van de weg houd je links aan.

Deze weg komt na een paar honderd meter uit bij de Mediacentrale. Je kunt hier parkeren aan de zijkant van het pand. Je loopt de centrale hal door en vindt rechtsachterin de hal de toegang tot de liften die je naar de 3de etage zullen brengen.

Komend vanuit de richting Winschoten (A7)

Vlak voor de stad Groningen sla je bij de stoplichten linksaf. Je rijdt nu richting het stadion Euroborg (ligt aan je linkerhand). Wanneer je deze weg uitrijdt, kom je op een T-splitsing waar je linksaf slaat.

Deze weg komt na een paar honderd meter uit bij de Mediacentrale. Je kunt hier parkeren aan de zijkant van het pand. Je loopt de centrale hal door en vindt rechtsachterin de hal de toegang tot de liften die je naar de 3de etage zullen brengen.

Komend vanaf Groningen Centraal Station

Te voet

Volg het spoor te voet richting Zwolle (het zuiden). Na ongeveer 15 minuten lopen vind je aan de linkerzijde de Mediacentrale. Je loopt de centrale hal door en vindt rechtsachterin de hal de toegang tot de liften die je naar de 3de etage zullen brengen.

De bus

Vanaf het hoofdstation stoppen er meerdere bussen (in de buurt van) Groningen Europapark en dus de Mediacentrale. Welke bus je het beste kunt nemen, kun je zien op 9292.nl.

Station Europapark

Station Europapark ligt vlakbij de Mediacentrale. De intercity treinen stoppen niet op dit station, maar de stoptreinen tussen Groningen en Zwolle, Hoogezand en Nieuweschans wel.

Op station Groningen Centraal neem je de trein van Arriva richting Zuidbroek. Afhankelijk van het tijdstip kan deze trein van Arriva ook als eindstation Winchoten, Nieuweschans of Leer hebben. Ook kun je de stoptrein richting Zwolle nemen. De eerstvolgende halte is Groningen Europark. Bij het verlaten van deze trein ga je rechtsaf en loopt langs de spoorbaan. Na drie minuten lopen zie je de Mediacentrale. Je loopt de centrale hal door en vindt rechtsachterin de hal de toegang tot de liften die je naar de 3de etage zullen brengen.

Top