Nu symbolisch 6 maand gratis 050-nummer t.w.v. € 1 per maand

Met een zakelijk vast 050-nummer in combinatie met onze online telefoniecentrale is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Ook als je door de grote wegwerkzaamheden in Groningen lang in de file staat óf noodgedwongen thuis werkt. Daarom krijg je een klein beetje korting.

  • Binnen 10 minuten bereikbaar
  • Per dag opzegbaar
Meer dan 200 werkplekken? Bekijk grootzakelijk
VoIP zakelijk

Optimaal bereikbaar op je vaste zakelijke telefoonnummer

Voys levert al 15 jaar vaste telefonie via het internet. Daarmee zijn we de meest ervaren VoIP-aanbieder in de telecommarkt.

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar

Telefonie via Voys schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Vriendelijk voor je portemonnee

Telefonie van Voys is voordelig. Je weet precies waar je aan toe bent: voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online centrale en bellen is daarbij inbegrepen.

  • Inclusief gratis bellen in Nederland
  • Alle mogelijkheden van onze online telefoniecentrale
  • Tijdelijk: eerste half jaar een gratis 050-nummer
  • Uitstekende support en per dag opzegbaar
  • Binnen 10 minuten bereikbaar op je nieuwe nummer

Dit zeggen onze klanten

Sinds 2013 verzamelen én publiceren we de beoordelingen van onze klanten. Trots zijn we op het feit dat in meer dan 4.000 reviews Voys als gemiddeld cijfer een 8.8 van ze krijgt.

Meer weten?

Klaar voor telefonie met vrijheid?

Benieuwd naar de diensten van Voys? Wij denken graag mee over de beste telefonie voor jouw organisatie. We zijn dol op bellen en zijn bereikbaar op 050 700 9900.

Offerte aanvragen Contact

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!