Bellen via het internet voor de slimste bedrijven van NL

Met een zakelijk vast telefoonnummer in combinatie met onze online telefoniecentrale is jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Binnen 10 minuten bereikbaar op een nieuw nummer.

Meer dan 200 werkplekken? Bekijk grootzakelijk

VoIP zakelijk

Optimaal bereikbaar op je vaste zakelijke telefoonnummer

Voys levert al 15 jaar vaste telefonie via het internet. Daarmee zijn we de meest ervaren VoIP-aanbieder in de telecommarkt.

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar

Telefonie via Voys schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Vriendelijk voor je portemonnee

Telefonie van Voys is voordelig. Je weet precies waar je aan toe bent: voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online centrale en bellen is daarbij inbegrepen.

De beste techniek + uitmuntende service = de gelukkigste klanten

 • 15 jaar blije klanten

  We vragen iedere klant een review achter te laten. Duizenden hebben dit gedaan. Lees ze allemaal.

 • Je kent ons van

 • Onze klanten

  Met 53400 bellers die Voys gebruiken waarvan 2610 nieuwe bellers in de laatste maand voelen we ons als een grote familie.

Overal bereikbaar op je vaste zakelijke telefoonnummer via je eigen online telefoniecentrale

Ook thuis, onderweg en in het buitenland ben je gewoon bereikbaar op je vaste bedrijfsnummer. Daarmee is je ‘vaste’ nummer heel flexibel geworden!

Dit is Voys

Radicaal de telecomwereld veranderen

Zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier.

 • Over Voys

  Radicaal de telecomwereld veranderen bleek niet onze enige impact op de wereld. Al 14 jaar bewijst ons managementloze organisatiemodel dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten.

 • Dit beloven we je

  We beloven je optimale bereikbaarheid voor jouw klanten en fantastische support, maar dat is niet het enige. We maken zes afspraken met je waar je ons altijd aan mag houden.

 • Team

  Ondertussen staan meer dan 50 collega’s in drie landen elke dag voor je klaar. Hier ontmoet je ze allemaal met een persoonlijk verhaal. (Pssst, we zijn altijd op zoek naar fantastische versterking)

Meer weten?

Klaar voor telefonie met vrijheid?

Benieuwd naar de diensten van Voys? Wij denken graag mee over de beste telefonie voor jouw organisatie. We zijn dol op bellen en zijn bereikbaar op 050 700 9900.

MKB en ZZP Grootzakelijk