Een schier weekend

author image
Joris 26 september 2016 1 min

Elk jaar organiseren de funhamels (in een normale organisatie de personeelsvereniging) een teamuitje. Vorige jaar was dat het 100-dingen-welke-je-ooit-gedaan-moet-hebben-partijtje. Dit jaar hebben we het iets groter aangepakt.

Het is inmiddels traditie dat buiten de funhamels niemand weet wat er gaat gebeuren. Je moet het doen met de agenda-uitnodiging. Sterker nog, een groot deel van de voorpret van de dag zit em in de speculaties die al weken gaande zijn. Dit keer hebben we dat zelf ook nog iets aangedikt door hier en daar te laten vallen dat elke collega slechts één stuk bagage mocht meenemen (met een afmeting van max 55 x 40 x 20 cm) en je je toiletgerei in een doorzichtige verpakking moest inpakken. Doe daar een filmpje bij met de aankondiging, waarin op de achtergrond de website van een niet nader te noemen vliegmaatschappij met een blauw en geel logo te zien is, en de speculatiemachine doet z’n werk wel.

bus-schier

Schiermonnikoog

Op een onmogelijk vroeg tijdstip verzamelen op de zaterdagochtend is de volgende stap. Er stonden 35 lunchpakketjes klaar om het schoolreisje gevoel af te maken en een eighties zomerklep voor iedereen (daar zat niet een heel goed idee achter). Zo zijn we in de bus gestapt en deze heeft ons vervolgens naar Lauwersoog gebracht waarna het vrij duidelijk was dat onze eindbestemming Schiermonnikoog was!

Op Schiermonnikoog stonden er vervolgens zeventien tandems klaar welke we het weekend gebruikt hebben om van de kampeerboerderij naar het strand, de kampeerboerderij, de standtent en de Tox Bar te komen. Overdag hebben we via Thijs’ Vliegerparadijs (aanrader!) geblokart, gevliegerd en hebben we een paar mooie snoekduiken laten zien tijdens het beachvolleybal.

beachvolleybal-voys-schierharriet-vlieger-schier
blokarten-voys-schier

Na het eten zijn we richting het strand gegaan om een heus kampvuur te maken. Een paar borrels verder zijn we weer op de tandem gekropen en hebben we in de Tox Bar tot in de vroege uurtjes gedanst (of iets wat er verdacht veel op leek). De zondag begon vroeg en met kleine oogjes hebben we snel ontbeten om daarna weer de boot te pakken naar het vaste land. Een klein beetje zondagmiddag voor jezelf over is belangrijk om de maandag weer met een fris en fruitig gevoel te beginnen!

kampvuur-voys-schier

Zie je deze foto’s en denk je: daar pas ik eigenlijk wel tussen?

We hebben een heel leuke vacature.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!