Inkomende fax en voicemail van no-reply@voys.nl

author image
Joris 9 juli 2015 1 min
Image placeholder

Ben je klant van Voys en maak je gebruik van onze fax naar e-mail dienst of voicemail? Dan weet je natuurlijk al lang dat je faxen en voicemails gewoon in de inbox van je e-mail terechtkomen. Wat je nog niet wist, is dat het afzenderadres onlangs is gewijzigd.

Wijziging e-mailadres

Sinds kort komen de inkomende faxen en voicemails niet meer vanaf het e-mailadres info@voipgrid.nl, maar vanaf no-reply@voys.nl. Een kleine verandering, maar wel een om goed in de gaten te houden. Omdat het een nieuw e-mailadres is, kan het namelijk gebeuren dat deze mailtjes in je spambox terecht komen, in plaats van in je inbox. We adviseren je dan ook om je spambox de komende tijd goed in de gaten te houden.

Komen de faxen en voicemails onverhoopt in je spambox / ongewenste post terecht, dan is het handig om het nieuwe e-mailadres (no-reply@voys.nl) toe te voegen aan je lijst met vertrouwde afzenders. Om te checken of alles goed gaat adviseren we je om een fax of voicemail naar je eigen nummer te sturen. Op die manier weet je zeker dat de instellingen goed staan en dat je de mailtjes in goede orde ontvangt.

Info over faxen en voicemails

Meer info over onze faxdiensten vind je uiteraard op onze faxen via internet pagina. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. En vind je het leuk om te lezen waar onze fax naar e-mail oplossing vandaan komt? Collega Joris schreef er een weblog over met de titel “What the fax”!

Oh en ga je nog op vakantie? We hebben een leuke zomerse voicemail voor je ingesproken. Wil je zelf een voicemail inspreken of heb je een opfriscursus voicemail uploaden nodig? Lees hier onze voicemail handleiding.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 27 oktober 2021

5 redenen waarom cloud telefonie een must is voor ondernemers

Van 25 augustus 2021

Uit welke regio komt een 088- netnummer of 085-nummer?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!