Je kans op een ontsnapping

author image
Joris 27 april 2016 2 min
Image placeholder

KPN is één van de redenen dat we Voys zijn begonnen. Wij willen namelijk graag de telecomwereld mooier maken en dat kunnen wij alleen maar doen omdat KPN (samen met wat andere clubs) dat hebben nagelaten.

Alles voor de aandeelhouders

Het bedrijf wordt geregeerd door aandeelhouders, waardoor klanten niet op de eerste plaats staan. De systemen en de ondersteuning laten vaak te wensen over en klanten worden nog steeds meerdere jaren aan een contract gebonden dat stilzwijgend verlengd wordt. Gelukkig is er een wet aanstaande die het stilzwijgende verlengen tegengaat.

Het feit dat je als bedrijf contracten stilzwijgend wettelijk mag verlengen, betekent nog niet dat je dat ook moet doen. Dat dat verplicht is. Dat je daarmee een goede service verleent. Dat je daarmee je klanten blij maakt. Nee, dat betekent dat je je aandeelhouders blij maakt, want zo zijn zij verzekerd van inkomsten.

Telecomwereld mooier maken

Nu proberen we altijd die telecomwereld mooier te maken zonder lelijk te doen tegen concurrenten. Toch maken we in dit geval een uitzondering. We willen ditmaal zakelijk Nederland erop wijzen dat het NU je kans is om per direct van KPN af te kunnen. Zij wijzigen namelijk de voorwaarden in bijna alle zakelijke telefonie-overeenkomsten, waardoor je als klant zonder opzegtermijn én zonder afkoopsom per direct mag opzeggen. Met behoud van eigen nummer.

Frustraties

Veel bedrijven willen weg bij KPN en komen in hun zoektocht naar een betere provider ons tegen. Elke dag horen we van hen de frustraties dat ze niet blij zijn met de inflexibiliteit van hun telefonie, dat ze niet goed geholpen worden en dat ze dan ook nog eens een afkoopsom moeten betalen als ze weg willen omdat het contract stilzwijgend verlengd is. Daarom maken wij ditmaal deze uitzondering.

Pak je kans!

Dus, mocht je tegen wil en dank vast zitten aan je contract bij KPN, pak dan nu deze kans. Hiervoor heb je tot en met 31 mei de tijd. Let er wel op dat het overnemen van een bestaand telefoonnummer ongeveer een week duurt, dus als je je huidige nummers wilt laten overnemen, doe dan je aanvraag voor 24 mei.

Gratis tip

Natuurlijk zouden we het heel leuk vinden als je besluit je telefonie bij Voys onder te brengen, maar nog belangrijker vinden we het dat je kiest voor een leverancier die er alles aan doet om zijn klanten gelukkig te maken. Dan mag je dit verhaaltje beschouwen als een gratis tip met als doel de telecomwereld mooier te maken.

Wil je meer informatie over overstappen, bel ons dan op 050 700 9900, of lees meer over onze diensten.

Bevrijd me!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 december 2020

Hulp bij hackers: Eva en Joris geven advies over cybersecurity

Van 4 november 2020

Een bedrijf starten tijdens een pandemie: Dide en Gijs doen het

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!