Miranda gaat met verlof..

author image
Maya van der Schuit 20 november 2013 2 min
Image placeholder

Er komt een Voys-baby bij!

Het zijn de laatste dagen op het Voys kantoor voor onze collega Miranda. Nog twee dagen voor ze met verlof mag (of is het voor haar ‘moet’?). Zwangerschapsverlof wel te verstaan. Want ja: er komt een Voys-baby bij! De afgelopen 36 weken hebben wij als collega’s de eer gehad om de buik van Miranda steeds groter te zien worden. Wat een wonder is dat toch. Miranda is tijdens haar laatste week bij Voys druk bezig met de overdracht van haar werk en het afronden van de laatste dingetjes. Tussen de drukte door heeft ons ‘offertekanon’, zoals we haar intern vaak gekscherend noemen, ook nog even de tijd gevonden om een blogje te schrijven.

socks

Time flies

Door Miranda

Al 36 weken lang tel ik niet in maanden, maar in weken. Wat is die tijd voorbij gevlogen! 36 weken zwanger. Nog maar één dag van die 36 weken zal ik bij Voys werken. En nog maar vier weken duurt het tot ik er een rol bij krijg in mijn leven, namelijk die van trotse moeder!

Mijn voorstelling van iemand die al zo lang zwanger is, zag er toch een beetje anders uit. Ik zag dan een vrouw voor me die blij is om eindelijk te kunnen stoppen met werken. Een vrouw die niet kan wachten om te kunnen genieten van haar rust. Niets is minder waar en ik schrijf mijn verhaal dan ook met een dubbel gevoel. Zelf heb ik namelijk het idee nog wel even door te kunnen hobbelen op deze manier. Ik ben misschien wat vergeetachtig en klunzig geworden, maar ach.. dat schijnt er bij te horen en daar maak ik me dus niet (meer) druk om.

miranda

Nog twee dagen werken en dan ga ik genieten van mijn verlof. Ik ga de gezelligheid van mijn lieve collega’s en het fijne contact met de klanten missen. Vier maanden lang zal ik niet bij Voys werken. Het lijkt een hele periode, maar als de kleine geboren is, zal het waarschijnlijk omvliegen.

En dan even praktisch

Tom helpt je verder

De klanten die mij als adviseur hebben bij Voys, kunnen de komende maanden bij collega Tom terecht. Hij gaat er voor zorgen dat jij als klant geen hinder ondervindt van mijn afwezigheid. Tom werkt sinds mei 2012 bij Voys. Hij kan jouw vragen goed beantwoorden en is altijd in voor een praatje, dus bel hem gerust tijdens mijn afwezigheid (050 700 99 48).

Zoals ook de afgelopen 36 weken zijn omgevlogen, geldt vast ook voor de komende maanden: time flies. Voor ik het weet, zit ik weer op kantoor als een trotse mama en kan ik weer vol nieuwe energie klanten helpen en vragen beantwoorden. Tot over vier maanden (en dat zijn 16 weken ;-).

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!