Voys kantoor op Google Streetview te bewonderen!

author image
Joris 12 juli 2013 0 min
Image placeholder

Bij Voys hebben we altijd plek beschikbaar voor flexwerkers die de sfeer van Voys willen proeven en willen ervaren hoe het er bij Voys aan toe gaat. Hoewel er regelmatig gebruik wordt gemaakt van de flexplekken, wilden we meer doen om klanten en geïnteresseerden een kijkje in onze telecomkeuken te geven.

Ontdek iedere hoek van ons kantoor!

Om dit te realiseren heeft fotograaf Edwin van de Graaf iedere hoek van ons kantoor in beeld gebracht door middel van 360° foto’s. En die foto’s zijn sinds vandaag te bewonderen op Google Streetview! Grijp je kans en ‘loop’ vanuit je luie stoel over de gangen van de derde verdieping in de Mediacentrale.

De lekkerste koffie..

We hadden je tijdens je tour door het Voys kantoor graag van een kop lekkere, hete koffie voorzien. Daarom ben je natuurlijk alsnog altijd welkom in ons kantoor voor lekkere koffie, goede gesprekken met (één van) onze collega’s of voor een dagje flexwerken bij Voys. Je kunt ons vinden in de Mediacentrale. Het adres is Helperpark 292, 3e verdieping in Groningen!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!