Voys partner IMC Weekendschool

author image
Joris 8 september 2014 1 min

Grenzen verleggen, toekomstperspectieven verbreden, meer durven, meer doen: dat is waar IMC Weekendschool haar leerlingen toe wil uitdagen. Kinderen laten ontdekken dat er méér is dan alleen de basisschool en de vakken rekenen, taal en aardrijkskunde.

School op zondag

IMC weekendschool is bedoeld als aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. Iedere zondag staan er in diverse steden in het land enthousiaste gastdocenten klaar om te inspireren en kennis te delen met de kinderen van de drie verschillende leerjaren van IMC Weekendschool. De vakken variëren van geneeskunde tot advocatuur en van journalistiek tot sterrenkunde. De weekendschool geeft kinderen de kans om kennis te maken met vakgebieden waar ze normaal niet mee in aanraking komen.

IMC Weekendschool Groningen

Focus op talent

Voys wordt het komende jaar trots partner van IMC Weekendschool in Groningen. Door middel van deze samenwerking maken we een curriculum van de school mede mogelijk. Daarnaast verzorgt Voys dit jaar enkele gastlessen voor de kinderen van IMC Weekendschool.

De samenwerking tussen Voys en IMC Weekendschool voelt als een logische en vanzelfsprekende stap. Beide partijen delen eenzelfde overtuiging, namelijk dat het reguliere onderwijs en het bedrijfsleven meer moeten focussen op talent en unieke vaardigheden in plaats van schoolprestaties. Zo bepalen niet de schoolcijfers, maar de motivatie wie naar IMC Weekendschool mag. Bij Voys word je niet aangenomen vanwege je uitgebreide CV, maar vanwege je vaardigheden en persoonlijkheid.

Doe wat je leuk vindt!

Als je doet wat je leuk vindt, word je daar vanzelf goed in. Bovendien kun je alleen het beste uit jezelf halen als je de ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen en om je grenzen te verleggen. Dat is Voys en dat is IMC Weekendschool!

Meer weten over IMC Weekendschool of vrijwilliger worden? Kijk eens op de website van de school wat jij kunt betekenen!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!