Voys verhuist één week naar het buitenland

author image
Joris 6 oktober 2014 1 min
Image placeholder

Je bedrijf, inclusief medewerkers, voor één week verplaatsen naar het buitenland. Een mooie uitdaging of gekkenwerk? Bij Voys zagen we het als een mooie uitdaging en hebben we het dan ook ‘gewoon’ gedaan. In één van de – voor ons – drukste weken van het jaar, zijn we vertrokken naar het Spaanse Girona. Woensdag 1 oktober vlogen we vanaf vliegveld Eelde naar het Girona, waar 34 mensen een week lang (t/m 8 oktober) in een speciaal daarvoor ingericht huis werken. Omdat we volledig in de cloud werken, is de belangrijkste voorwaarde voor het slagen van het project een héél goede internetverbinding.

Kijk voor een prachtige compilatie van deze week op eenweekwerkeninhetbuitenland.nl, of bekijk de video compilatie.

Locatie-onafhankelijk

Met deze werkvakantie laten we zien dat de diensten van Voys je de volledige vrijheid geven om te werken waar je wilt: locatie-onafhankelijkheid noemen we dat. Het enige wat we in Spanje hoeven te doen is onze laptops verbinden met het internet en een internetkabel in onze telefoons pluggen. We blijven tijdens onze week in Spanje gewoon bereikbaar per mail én op onze 050-nummers: klanten merken niets van de tijdelijke verhuizing.

Internetkwaliteit

Dat een bedrijf met zoveel medewerkers haar activiteiten voor een week naar het buitenland is een unieke uitdaging. Het project staat of valt met de internetverbinding: de (kwaliteit van de) telefonie is afhankelijk van de kwaliteit van het internet. Wil je meer lezen over onze ervaringen en avonturen? Volg ons dan via eenweekwerkeninhetbuitenland.nl en via Twitter op @WorkWeekTweets.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 mei 2023

Betekenisvol ondernemen: het hart van je organisatie tot leven brengen

Van 7 maart 2023

Telecomprovider Voys neemt Call-In-One over

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!