Werkplek-vrijdag, de uitslag!

author image
Mark Vletter 29 oktober 2013 1 min
Image placeholder

“Hoe ziet jouw werkplek er NU uit?”

Afgelopen vrijdag stuurden wij de tweet: “Hoe ziet jouw werkplek er NU uit? Deel je foto met ons en maak kans op een Voys gadgetpakket.” De reacties stroomden binnen met leuke en originele foto’s van werkplekken. Niet alleen werden er massaal bureau’s op de foto gezet, maar ook ijsbanen, mengpanelen, huiskamers met kinderen, parken en cafés. Hulde! Wat een leuke en originele reacties (of eigenlijk: wat kun je op veel verschillende plekken aan het werk zijn).

Optimaal bereikbaar

Als zakelijk telecomprovider vinden wij dat mooi om te zien! Wij faciliteren immers al jaren in een optimale bereikbaarheid; óók en juist als je even niet aan je bureau zit. In onze online beheeromgeving kun je gemakkelijk je bereikbaarheid aanpassen. Was jij afgelopen vrijdag bereikbaar op je vaste nummer, toen je buiten je kantoor aan het werk was? Zo niet, neem dan toch eens contact met ons op (050 700 99 99)…

Bouke’s prikpraktijken

And the winner is..

Origineelste, leukste, vreemdste, grappigste, rommeligste, opvallendste, netste… Welke werkplek verdient nu een prijs als je vraagt om NU een foto te maken?! Bij Voys waren we het er over eens dat een dergelijke selectie niet echt eerlijk zou zijn. Daarom is collega Bouke geblinddoekt aan het prikken geslagen. En die prikpratijken zorgden ervoor dat er een winnaar uit de bus kwam..

Actie-voys

Twee winnaars!

Mark Wolting van Mono lastechniek is de gelukkige winnaar van het Voys gadgetpakket! Gefeliciteerd! Dit fantastische pakket bestaat uit een dopper, een hardloopshirt, een untangler (om die verdraaide snoeren van je telefoon uit elkaar te houden), een notitieboekje + pen en een hoorn voor je smartphone. En dat allemaal natuurlijk van het leuke merk Voys ;-). Omdat notaris Bouke de eerste keer net mis prikte, maar eigenlijk in de richting van een bepaalde foto wees, hebben we besloten om maar liefst twee inzenders gelukkig te maken: ook Tijmen van Recras heeft zo’n tof Voys gadgetpakket gewonnen.

Mark & Tijmen, we nemen binnenkort contact met jullie op, zodat we het gadgetpakket kunnen overhandigen. Veel plezier ermee!

Gagdetpakket

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 december 2020

Hulp bij hackers: Eva en Joris geven advies over cybersecurity

Van 4 november 2020

Een bedrijf starten tijdens een pandemie: Dide en Gijs doen het

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!