Telefonie van Hello Makelaar

Deze telefonieoplossing is één van de zes diensten die Hello Makelaar aanbiedt die jouw leven makkelijker maken. Wil je zien wat de andere 5 diensten kunnen betekenen voor jouw makelaardij? Kijk dan eens op hello makelaar.nl.

Ga naar hellomakelaar.nl

Snel

Binnen één werkdag bereikbaar op een nieuw vast nummer (regionaal of bedrijfsnummer) of neem (binnen 10 dagen) je eigen telefoonnummer mee naar Voys

Freedom

Onbeperkt bellen en onbeperkt gebruik van alle mogelijkheden van Freedom, de zeer gebruiksvriendelijke zelf te beheren online telefoniecentrale.

Support

Je krijgt excellente support van mensen met verstand van zaken bij het instellen van jouw telefonieoplossing (gemiddeld klantcijfer van een 8.9 in 3.000+ reviews)

Hello Makelaar + Voys

Kies voor een telefonieoplossing van Hello Makelaar, powered by Voys, en ervaar alle voordelen van de VoIP Telefonie Service voor Makelaars. Meld je hieronder aan om je Freedom-pakket samen te stellen.

Hulp nodig?

Heb je advies nodig over wat je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

Offerte

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!