Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Administratie

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 15 March 2021

Administratie vind je in Freedom. Klik rechts bovenin op ‘Account’ en vervolgens op ‘Administratie’. Onder de keuze ‘Administratie’ vind je de factuurgegevens, afgenomen diensten en gidsvermelding.

Factuurgegevens

Hier kun je de administratieve gegevens van je bedrijf wijzigen. De wijziging van bedrijfsnaam geef je hier door.

Afgenomen diensten

Hier zie je een overzicht van de diensten die je momenteel hebt. Aan de rechterkant kun je een filter aanzetten om inactieve diensten te bekijken.

Gidsvermelding

Hier bepaal je de gidsvermelding van je telefoonnummer. Hiermee komt het nummer kosteloos in de telefoongids en bij nummerinformatiediensten. Je kunt per nummer bepalen waar het geregistreerd wordt. Het nummer kan natuurlijk ook geheim blijven. Na het invullen zal het nummer in de eerstvolgende telefoongids komen en binnen een maand bij nummerinformatiediensten op te vragen zijn.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!