Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Whatsapp Business

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 15 October 2021

Whatsapp Business

In deze handleiding lees je hoe je Whatsapp Business kan koppelen aan je vaste telefoonnummer. Whatsapp Business is te gebruiken op zowel Android smartphones als iPhones en is the downloaden in de Android Play store en de iOS App store.

Whatsapp koppelen

Het koppelen van Whatsapp Business aan je vaste nummer is eenvoudig, volg hier voor de volgende stappen:

  • Voer je zakelijke telefoonnummer in in de app
  • Klik op Verifiëren

Whatsapp zal nu het ingevoerde telefoonnummer bellen om een verificatiecode door te geven. Let op: Whatsapp zal direct beginnen met het afspelen van de code. Heb je een melding of keuzemenu in je belplan staan? Zorg er dan voor dat je (tijdelijk) een VoIP telefoon of mobiel nummer boven in je belplan zet.

  • Vul de verificatiecode in en je kan aan de slag!

Let op: Je kunt jouw Whatsapp Business account op 1 telefoon tegelijk verifiëren en gebruiken, maar via Whatsapp Web kun je in iedere browser (zelfs tegelijkertijd!) inloggen in jouw Whatsapp omgeving en gesprekken voeren.

 

 

 

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!