Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Doorschakelen naar antwoordservice

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 15 maart 2021

Als je veel onderweg bent of niet zo’n fan bent van de telefoon opnemen, huur dan een antwoordservice in die het telefoonverkeer gedeeltelijk of volledig van je overneemt.

Je voegt het telefoonnummer van je antwoordservice toe in Freedom bij Beheer – -> Vast / Mobiel. Daarna kies je in het belplan voor het nummer van de antwoordservice op de plek waar jij het nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld alleen buiten openingstijden zijn of pas nadat de telefoon eerst 10 seconden op je eigen toestel is overgegaan.

Zo’n antwoordservice is natuurlijk wel een betaalde service. Vaak betaal je per maand voor het abonnement en daarnaast een bedrag per afgehandeld gesprek. Er zijn meerdere antwoordservices te vinden op het internet.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!