Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Variabele Aankondiging

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 15 June 2022

Met de optie variabele aankondiging kun je een geluid meesturen naar je telefoon. Heb je meerdere bedrijven, dan kun je in het belplan bij variabele aankondiging je bedrijfsnaam benoemen. Zo hoor je voor je de klant spreekt, voor welk bedrijf er gebeld wordt en kan je met de juiste bedrijfsnaam opnemen. Als het geluid stopt, dan is dat het moment dat de klant jou hoort en dat je dus het gesprek kan starten.

Als eerste moet er een geluid aangemaakt worden van de variabele aankondiging. Hierin kan je zelf bepalen wat er gezegd wordt. Bedenk wel dat de klant ondertussen aan het wachten is als dit geluid wordt afgespeeld. Maak het dus niet te lang. Klik hier om te lezen hoe je een geluid toevoegt.

Variabele aankondiging toevoegen in Belplan:

  • Log in op je eigen telefoniecentrale Freedom
  • Klik op Belplannen
  • Klik vervolgens op je telefoonnummer
  • Druk boven je VoIP-account , gebruiker of Belgroep op ‘stap toevoegen’
  • Selecteer Variabele aankondiging
  • Selecteer het juiste geluidsbestand
  • Klik op opslaan en klaar!

Gratis tip! Ook handig als je alle telefoontjes naar je privé mobiel door zet. Zo hoor je heel makkelijk of het een zakelijk telefoontje is.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!