Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Spam of verkeerde CallerID

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 12 April 2022

Spam Bellers

Regelmatig ontvangen we telefoontjes van onze klanten dat hun klanten een waarschuwing ontvangen voor mogelijke spam-oproepen op hun mobiele apparaat (meestal OnePlus en Samsung).

Waarom tonen mobiele apparaten mijn telefoonnummer als spam? 

Dit komt door de nieuwe, en niet echt goed werkende CallerID op het mobiele apparaat zelf. Het mobiele apparaat probeert het inkomende nummer (het nummer van onze klant) te koppelen aan een CallerID. Dan gaat er iets verkeerd in de communicatie en in plaats van een goede CallerID geeft het apparaat ‘mogelijk spam’ terug.

Verkeerde CallerID

Ook kan het voorkomen dat de verkeerde CallerID op het scherm van de gebelde wordt getoond. Je ziet dan dat Houthandel Jannes wordt getoond terwijl de gebelde wordt gebeld door Kinderboerderij de Pluizige Kip. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door oude data. Wij kunnen daar jammer genoeg niks aan doen.

Dat is niet handig, wat nu?

Mocht je een ander telefoonnummer een optie vinden, neem dan contact met ons op. Dit kunnen we wel regelen. 

Samsung

Voor Samsung is het mogelijk om een ​​nummer als ‘geen spam’ te markeren. Dit kan via dit webformulier

One+

Op een OnePlus toestel moet je een instelling op de telefoon zelf aanpassen. CallerID moet uitgeschakeld zijn. Het hangt per type toestel af hoe je dit oplost. 

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!