Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Bellen met een softphone

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 10 June 2022

Wil je geen fysieke telefoontoestellen meer op je bureau of zit je vaak op een flexplek? Kies dan voor onze gratis softphone. Een softphone is een app die je op je mobiel of laptop kan zetten zodat je bedraad of via 4G (WiFi) kan bellen. Wij hebben voor onze klanten een Webphone en app gemaakt.

Webphone

De Voys Webphone is een softphone waarmee je kan bellen via je browser. Deze kan je ook als app downloaden. Het is aan te raden om met een headset te bellen. Zorg ervoor dat deze compatibel is met je laptop.

Klik hier om de Webphone te installeren.

De Voys App

Met de Voys app bel je met je smartphone, maar niet meer via je 06-nummer. De app is gekoppeld aan de online centrale van je bedrijf en daardoor kun je bellen en gebeld worden met je zakelijke ‘vaste’ telefoonnummer.

Klik hier voor de IOS versie en klik hier voor de Android versie.

Wees je ervan bewust dat bellen met een softphone minder stabiel is dan het bellen met een vast toestel dat met een kabel op het internet is aangesloten. Via ons platform ondersteunen we de mogelijkheid om te bellen met een softphone, maar we kunnen niet garanderen dat de app altijd werkt en geen audioproblemen heeft. De kwaliteit van je internetverbinding heeft hierop een grote invloed. We hebben handleidingen van de veelgebruikte softphones Counterpath Bria, Zoiper en Groundwire geschreven. Daarin staat beschreven hoe je deze instelt zodat je ermee kan bellen. Toch huiverig of niet tevreden, bestel dan gewoon een telefoon bij ons.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!