Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Instellen softphone

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 22 april 2021

Zo stel je een softphone in

Een softphone is een app die je op je mobiel of laptop kan zetten zodat je bedraad of via 4G (WiFi) kan bellen. Wij hebben voor onze klanten de Voys 4G app en de Webphone gemaakt, maar softphones kunnen ook van andere aanbieders komen. De Voys 4G app is een app voor op je mobiel en werkt het beste via je 4G netwerk. De Webphone is een softphone voor op je computer en werkt via Chrome.

Wees je ervan bewust dat bellen met een softphone minder stabiel is dan het bellen met een vast toestel dat met een kabel op het internet is aangesloten. Via ons platform ondersteunen we de mogelijkheid om te bellen met een softphone, maar we kunnen niet garanderen dat de app altijd werkt en geen audioproblemen heeft. De kwaliteit van je internetverbinding heeft hierop een grote invloed. We hebben handleidingen van de veelgebruikte softphones Counterpath Bria, Zoiper en Groundwire geschreven. Daarin staat beschreven hoe je deze instelt zodat je ermee kan bellen. Toch huiverig of niet tevreden, bestel dan gewoon een telefoon bij ons.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er toch niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.