Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Instellen Counterpath Xlite

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 16 March 2021

Counterpath Xlite is een gratis softphone voor Windows en Mac. Volg de volgende stappen om Xlite te installeren en configureren.

Klik op de juiste account name die je wil instellen.

Vul nu de volgende gegevens in onder het tabblad ‘Account’:

  • Vul bij ‘Account name’ en ‘Display as’ het interne nummer in van je VoIP-account (bijvoorbeeld 201)
  • Vul bij ‘User ID’ en bij ‘Authorization name’ je VoIP-account ID in. Ga naar freedom.voys.nl, klik daar op ‘Beheer’ en vervolgens op ‘VoIP-account’. Achter elk account zie je het Account ID staan.Account ID van het VoIP account (te vinden in freedom.voys.nl)
  • ‘Domain’ ha.voys.nl
  • Bij ‘Password’ vul je het wachtwoord van je VoIP-account in. Klik in freedom.voys.nl op ‘Beheer’ en vervolgens op ‘VoIP-account’. Wijzig aan de rechterkant bij Filters ‘Wachtwoorden weergeven’ naar ‘ja’ en klik op ‘Toepassen’. Er komt nu een extra kolom in je scherm met hierin het wachtwoord van je VoIP-account.

 

Neem verder onderstaande gegevens over.

  • Wijzig als laatste onder het tabblad presence de ‘Refresh interval’ naar 1800 seconds en doe dit ook onder het tablad advanced. Wijzig hier ‘Reregister every’ naar 1800 seconds.
  • Druk op ‘OK’ en Xlite is klaar voor gebruik

 

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!