Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Instellen Zoiper

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 9 August 2021

Zoiper is een gratis softphone waar klanten van ons goede ervaringen mee hebben. Zoiper is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Volg de volgende stappen om Zoiper te installeren en configureren.
Onderstaande handleiding is gemaakt op basis van een Android toestel, voor Iphone, Windows of Mac kan het er anders uitzien.

  • Download de Zoiper app in Google Play van Android of de App store van Apple. Voor Windows en Mac kan je Zoiper hier downloaden
  • Open Zoiper

Vul nu de volgende gegevens in:

  • Vul bij ‘User name’@ ‘PBX/VoIP provider’ het Account ID in van je VoIP account en daarachter ‘ha.voys.nl’. Ga naar freedom.voys.nl, klik daar op ‘Beheer’ en vervolgens op ‘VoIP-account’. Achter elk account zie je het Account ID staan
  • Bij ‘Password’ vul je het wachtwoord van je VoIP-account in. Klik in freedom.voys.nl op ‘Beheer’ en vervolgens op ‘VoIP-account’. Wijzig aan de rechterkant bij Filters ‘Wachtwoorden weergeven’ naar ‘ja’ en klik op ‘Toepassen’. Er komt nu een extra kolom in je scherm met hierin het wachtwoord van je VoIP-account.
  • Let op! Gebruik geen VoIP-account waar al een telefoontoestel, webphone of app aan gekoppeld staat. Gebruik een account wat nog niet in gebruik is of voeg eentje toe.

  • Druk op ‘Create an account’.
  • Klik vervolgens op ‘Next’.
  • Klik bij ‘Account setup’ op ‘Skip’.
  • Selecteer ‘SIP UDP’ en klik op ‘Finish’.

Je krijgt nu de vraag of je accuoptimalisaties wil negeren. Door op ja te klikken blijft je account aangemeld op ons platform. Dit is vooral voor inkomende telefonie van belang.

 

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!