Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Yealink repeater aansluiten

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 16 March 2021

Een Yealink RT10 repeater vergroot het bereik van het Yealink W52P basisstation. Als de repeater modus is ingeschakeld en de repeater is aangemeld op het basisstation, kan je de handset zowel gebruiken binnen het bereik van het basisstation als ook binnen het bereik van de repeater.

De Yealink repeater sluit je eenvoudig aan door de volgende stappen te volgen:

Repeater modus inschakelen

  • Druk op OK op je handset.
  • Ga naar Instellingen.
  • Vervolgens naar Systeem.
  • Als laatste ga je naar Repeater mode.
  • Druk op Wijzig en daarna op Ja.

Het basisstation start zichzelf opnieuw op om de wijziging door te voeren. Deze wijziging geldt voor alle handsets die geregistreerd zijn op het basisstation.

Repeater aanmelden

  • Haal de repeater van de stroom.
  • Zet het basisstation in registratiemodus. Dit doe je door op het basisstation de knop op de voorzijde lang ingedrukt te houden, totdat het eerste lampje begint te knipperen.
  • Schakel de repeater in door de stroomadapter in te pluggen.

Het lampje op de repeater gaat knipperen. Na een tijdje blijft het lampje continu branden. Dit houdt in dat de registratie geslaagd is en de repeater juist functioneert. Het eerste lampje op het basisstation blijft knipperen. Dat kan je stoppen door nogmaals op de knop op de voorzijde te drukken.

Als de registratie van de repeater niet lukt, blijft het lampje op de repeater branden. Herhaal dan bovenstaande stappen nogmaals.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!