Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

MiCollab: Klik En Bel

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 15 March 2021

Met een aantal instellingen is het mogelijk om vanuit je Chrome browser op je computer te klik en bellen via MiCollab. Dit kun je als volgt instellen.

Voor Windows – Plugin installeren in Chrome

De Telephone number detection plugin zorgt er voor dat alle telefoonnummers op webpagina’s callto links worden. Je kunt deze plugin installeren door op deze link te klikken en vervolgens op Toev. aan chrome te klikken.

Er verschijnt nu een nieuw icoontje rechtsboven in het Chrome venster. Klik hierop met de rechter muisknop en ga naar Opties. Selecteer hier het callto: protocol.

Het is nu mogelijk om nummers aan te klikken in je webbrowser en MiCollab te laten bellen met je softphone, mobiele telefoon of vaste telefoon.

Voor MacOS – PopClip installeren

PopClip is een tool voor MacOS waarmee je tekst kunt selecteren en hier een actie aan kunt koppelen. Je kunt dit tooltje downloaden op de website van de ontwikkelaar.

Na het installeren heb je nog de Call extensie nodig, deze kun je op deze pagina vinden. Het gedownloade bestandje open je en vervolgens is de extensie toegevoegd aan PopClip.

Als je nu ergens een telefoonnummer selecteert op je Mac verschijnt er automatisch een telefoonhoorntje bij. Hier klik je op om het nummer in MiCollab te plakken. In MiCollab druk je nog één keer op Enter, je toestel begint nu met bellen.

 

 

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!