Bekijk snel of het antwoord op je vraag in onze handleidingen kunt vinden.

Bijvoorbeeld op “Cisco”, “Belplan” of “Naamherkenning”.

Openingstijden Aanpassen

Geschreven door . Laatst bijgewerkt: 15 March 2021

De openingstijden van het bedrijf kun je instellen in Oria wanneer je op “BEDRIJF” klikt en vervolgens op “Kantooruren”. Het is hier mogelijk om per dag de openingstijden in te stellen. In het voorbeeld hieronder is het bedrijf geopend van 9.00 tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Om de openingstijden in te stellen kun je op het starttijdstip klikken en slepen naar de sluitingstijd. Vervolgens krijg je een popup waar je de tijden nog aan kunt passen.

De actuele stand van Oria is terug te vinden onder “Status van het telefoonsysteem”.

Oria kent 3 verschillende standen; overdag (geopend), ‘s avonds (gesloten) en alternatieve avond (alternatief). Deze standen kun je terugvinden onder gebruikers, groepen en gespreksstromen. Wanneer je gebruik wilt maken van de alternatieve avondstand kun je dit aanzetten met de schakelaar “Alternatief”. Dit is bijvoorbeeld handig voor weekenddiensten en storingsdiensten.

We helpen je

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Bel ons Team Klantgeluk op 050 700 9920,  stuur een e-mail naar klantgeluk@voys.nl of start een chat hier rechts onderin.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!