1 minuten leestijd

Client.voys.nl dashboard updates van april 2012

Geplaatst op 29 juli 2008

Een nieuw dashboard

Als je morgen inlogt op je client.voys.nl omgeving, dan zul je zien dat het dashboard iets is aangepast. De groei van het aantal functionaliteiten vraagt om nieuwe groepen en daarom zijn de iconen anders gerangschikt. Ook zijn er meer iconen bij gekomen. Ter verbetering van de gebruikerservaring zijn tevens sommige labels bij iconen aangepast.

het nieuwe dashboard Het nieuwe dashboard

Nieuw generatie van de Routing module

Een andere belangrijkere wijziging die morgen actief zal zijn, is onze nieuwe versie van Routering. In Routering beheer je zelf de verschillende stappen van je belplan. We merkten dat bij klanten met grote belplannen, bij het gebruik van netnummerroutering bijvoorbeeld, dit scherm trager werd. Daarom zijn hierin een aantal fundamentele verbeteringen doorgevoerd. Zo is nu alleen de actieve regel te bewerken en niet langer het volledige formulier. Hierdoor laadt het scherm veel sneller.

routing overzicht Het nieuwe routingoverzicht laadt veel sneller

Je zult als gebruiker de verbeterde performance van dit scherm gelijk merken.

routing Wijzigen van een routering stap doe je als volgt: Klik op een regel, wijzig en een klik op save

Verbetering in BLF en Speeddial functie

Tot slot is onze BLF functionaliteit, die in februari in Beta actief werd, verder verbeterd. We gebruiken nu ‘dedicated machines’ voor het beheren van de presence van de toestellen. Wil je gebruik maken van BLF en Speeddial dan vind je de configuratie hiervan in de Wiki.

We hopen dat je de wijzigingen als prettig ervaart. Mocht je vragen hebben over de nieuwe functionaliteiten, neem dan contact op met je accountmanager.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde