Eindejaarsactie met Servicenummers bij Voys!

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Om dat te vieren start Voys met een wel heel lucratieve eindejaarsactie!

Wat houdt deze actie in? Geen aansluitkosten op 0800 en  0900 servicenummers en de maandelijkse kosten liggen op slechts € 35,-. Kostenbesparing: € 180,- in het eerste jaar! De lage beltarieven en de hoge payouts bij de 0900-nummers blijft uiteraard ongewijzigd! Deze actie loopt tot 31 december. Gedurende de volledige contractperiode blijft de korting gelden.

Wilt u meer over de mogelijkheden van servicenummers weten? Dan voorzien wij u graag van advies op maat. Meer informatie kun je tevens vinden op onze website.

Handige links

Heb je vragen over deze actie neem dan contact met ons op.

Update: de eindejaarsactie was zo succesvol dat we er een nieuwsjaaractie van hebben gemaakt. Deze actie loopt tot 31 januari van 2012!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!