Gidsvermelding, foto’s faxen en Gazprom

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Bepaal zelf je gidsvermelding

Als klant bij Voys kun je nagenoeg alles zelf instellen. Je bepaalt zelf je administratieve gegevens en alle diensten kun je per dag aansluiten of stopzetten. We voegen nu de mogelijkheid toe om zelf te bepalen hoe je in de telefoongids vermeld staat. In de mijn.voys.nl omgeving vind je een nieuw icoonje met Gidsvermelding. Vervolgens kun je aangeven wat je telefoonnummer en/of je faxnummer is en hoe je in de gids wilt staan. Deze vermelding wordt vervolgens automatisch doorgegeven aan de gids en 18xx bedrijven.

Gidsvermelding Gidsvermelding zelf bepalen doe je via mijn.voys.nl.

Kwaliteit van faxen

De kwaliteit van fax via e-mail of faxen via internet is nog verder verbeterd. Het algemene algoritme voor de conversie van tekstbestanden is aangepast, waardoor de faxen nog scherper uit de machine rollen. Verder is er een functionaliteit bijgekomen: beeldfaxen. Als je bij de te verzenden fax opgeeft dat het beeldmateriaal is, zoals een foto of afbeelding, dan houden we daar bij de conversie rekening mee. Daarmee komen dergelijke faxen op zeer hoge kwaliteit uit de fax.

Type Originele bestand Fax
Tekst Scanned tekst input Scanned tekst fax output
Foto image input image fax output

Bij de tekst is gebruik gemaakt van een ingescand document. Bij de fax conversie voor de foto is gebruik gemaakt van een image file en de image parameters.

Binnenkort volgt er een uitgebreid artikel waarin we een traditionele fax vergelijken met onze Voys faxservice. Meer over het gebruik van de de nieuwe parameters lees je op help.voys.nl.

Gazprom

Voys mag voor Gazprom het nederlandse servicenummerverkeer gaan verzorgen. Gazprom is het grootste bedrijf in Rusland en het grootste aardgasbedrijf ter wereld. Het levert aardgas aan veel landen in Europa.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!