Huisarts en slecht bereikbaar? We bieden graag een oplossing

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Een hoop klanten en andere vrienden van Voys attendeerden ons op dit bericht, omdat zij van mening zijn dat onze diensten dit probleem kunnen oplossen.

Slechts 60 procent van de mensen die de huisarts bellen, krijgt bij de eerste belpoging contact. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd binnen het Consumentenpanel Gezondheidszorg van het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL).

Zakelijke telecomprovider met bereikbaarheid als specialisme

Slechte bereikbaarheid is in deze tijd niet noodzakelijk. Voys is ruim 5 jaar specialist in telefonische bereikbaarheid. Uit ons bereikbaarheidsonderzoek uit 2010 blijkt 90% van de klanten van Voys bij de eerste oproep de telefoon beantwoorden, tegen een marktstandaard van 40%*.

* Bereikbaarheids- en klanttevredenheidsonderzoek 2010

Telecomoplossingen voor huisartsen

Om huisartsen te behoeden voor een boete van € 2000,- bieden we daarom nu twee pakketten aan:

1- Spoednummer voor huisartsen

Een spoedtelefoonnummer wat doorgeschakeld staat naar 1 of meerdere vaste- of 06-nummer met gespreksvalidatie. Daarmee weet je zeker dat er altijd opgenomen wordt.

Een noodnummer kost de huisarts eenmalig € 35,- en € 7,- per maand, excusief doorschakelkosten.

2- Huisarts Totaal

Een totale telefonie oplossing met:

Behoud van de bestaande telefoonnummers is geen enkel probleem.

Op bovenstaande oplossing krijg je als huisarts 10% korting als je in de in maand mei of juni klant wordt. De korting geldt zowel voor de abonnements- als aansluitkosten!

Voorbeeldcasus huisart totaal

In een praktijk met 3 huisartsen, 1 medewerker voor planning en receptie en 1 looptelefoon brengt de Huisarts Totaaloplossing de volgende kosten met zich mee. Bij deze prijs zitten een callcenterkwaliteits headset voor de receptie en de telefoontoestellen inbegrepen.

Eenmalige kosten Maandelijkse kosten
Normale kosten € 1.100,00 € 78,50
Korting € 110,- 7,85
Wordt nu klant € 990,00 € 70,65

Ik voorkom de boete

en investeer in een zakelijke telefonieoplossing die mij optimaal bereikbaar maakt

Wil je meer informatie over bovenstaande oplossingen, of binnen twee dagen een passende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via 050-7009999 of gebruik ons aanvraag formulier.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!