iLocal introduceert Voys Klik en Bel

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

iLocal introduceert Klik en Bel

Goudengids concurrent iLocal introduceert het door Voys ontwikkelde Klik en Bel. Hiermee kan een consument gratis bellen naar het door hem gevonden bedrijf.

Zoek met iLocal

Op ilocal.nl vind je alle winkels, vakmensen, producten en merken bij jou in de buurt. Dat kan thuis zijn, op kantoor of ergens onderweg. ilocal stelt de gebruiker centraal en geeft je dus altijd een resultaat dat daadwerkelijk dichtbij is. Hierbij geeft iLocal een nieuwe invulling aan lokaal zoeken. Zo kun je zoeken en verfijnen op provincie, op woonplaats, op wijk, op buurt, op straat, in de buurt van een bepaalde postcode of in de buurt van een bijzondere plek (bijv. het Rijksmuseum).

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!