Kerstactie van Voys klanten

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 3 min
Image placeholder

Voys heeft een droom, telecom veranderen. Voys steunt namens onze klanten de make a wish foundation. Zij laten kinderwensen zoals die van Juliette uitkomen!

De wens van Juliette, 5 jaar

Sinds een vakantie in Italië, waar Juliëtte een riddergevecht heeft meegemaakt, is ze helemaal in de ban van prinsessen, ridders en kastelen. Haar fantasieën helpen haar door moeilijke periodes tijdens de behandeling van de leukemie.

Op een morgen komen twee hofdames naar het huis van Juliëtte en haar zusje Charlotte. Ze hebben Femmie, het beste vriendinnetje van Juliëtte, meegenomen. Ze brengen een brief van koningin Kitty, die vraagt of Juliëtte met haar komt spelen, omdat ze zo eenzaam is. Ze heeft alleen ridder Richard en die is zóóó vervelend.

Julliete-Make-A-Wish

Ontvangst op het kasteel

In een mooie, witte limousine wordt het prinselijk gezelschap naar het kasteel van koningin Kitty gebracht. Ze worden ontvangen door jonkvrouwe Martine, Ridder Richard en een hele stoet hofdames en lakeien.

Een echt prinsessendiploma

Juliette en haar zusjes krijgen les in hoe je goed rechtop loopt, hoe je thee drinkt (met je pink omhoog!), hoe je een zakdoekje laat vallen en hoe je moet dansen. Alle drie de prinsesjes zijn geslaagd en krijgen het felbegeerde prinsessendiploma!

Juliëtte was de beste en wordt daarom door ridder Richard geslagen tot Troonprinses van Kasteel Doorwerth. Daar hoort natuurlijk een mooie troon bij!

Het was net of ze niet meer ziek was. Ze lachte, straalde, had weer babbels en ging zelfs rennen. Ze groeide met het uur,’ aldus de moeder van Juliette.

En het gaat nog door want na de lunch komt haar hele klas, met juffen, om te feliciteren. Ze zijn natuurlijk ook gekomen om het riddertoernooi mee te maken en het hofbal. De ouders hebben de hele dag het gevoel gehad dat ze in een speelfilm waren beland, maar voor Juliëtte was het toch echt helemaal echt!

Het effect van de wens

Een wens heeft op ieder kind een ander effect maar bij Juliette was het toch wel erg zichtbaar. Juliette kreeg weer positieve energie.

Het gevoel dat ze er mocht zijn gaf haar kracht en haalde haar uit een enorme dip waar ze al maanden in zat. Ze ging er weer voor en wij samen met haar,’ vertelden de ouders van Juliette.

Momenteel gaat heel goed met Juliette. Ze is nu 8 jaar en zit in groep 4. Ze is een opgewekt meisje dat geniet van haar leventje. Natuurlijk is ze soms nog wel wat onzeker en het besef wat er allemaal is gebeurd wordt wel groter. Tegenwoordig is Juliette ook een van de campagnekanjers van Make-A-Wish Nederland. Door deze speciale rol, zo vertelt Juliette, voelt ze zich verantwoordelijk voor de stichting en alle wenskinderen.

Make-A-Wish

Make A Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Kerstkaart van Voys

Om al onze klanten te bedanken hebben we naar elke klant van ons een kerstkaart gestuurd! Hieronder staat de afbeelding zoals de kerstkaart is geworden.

Voys kerstkaart

Namens Voys bedankt

Namens het hele team van Voys willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige actie voor Julliete. Stichting Doe Een Wens Nederland, Degelijk Design en natuurlijk al onze klanten in het bijzonder!

Prachtige feestdagen

Wij wensen iedereen prachtige feestdagen en een gezond 2013 toe!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!