0 minuten leestijd

Landelijke dekking en versterking gezocht

Geplaatst op 29 juli 2008

Nieuwe regionale netnummers in heel Nederland

Dit hadden we veel eerder moeten melden, maar door de drukte rond prachtige nieuwe klanten, nieuwe ontwikkelingen en mooie VoIP projecten, wordt de website wel eens vergeten. Wat moeten we melden? Dat we nieuwe regionale nummers kunnen leveren in alle Nederlandse netnummerregio’s!

Binnen een dag te gebruiken

De nieuwe nummers zijn binnen een dag te gebruiken. Sterker nog, voor nagenoeg alle regio’s zijn blokken tot 100 nummers over het algemeen binnen een dag te gebruiken! Het werkelijke toewijzen duurt slechts enkele milliseconden. Zijn onze nieuwe nummers op, dan zijn nieuwe blokken van 100 of 1000 met twee weken actief.

Als alles mee zit is het dus niet alleen een offerte in een dag, maar kun je ook bellen en gebeld worden op je nieuwe nummer(s) binnen een dag.

Veel nieuwe klanten, dus collega gezocht

Steeds meer nieuwe klanten weten de weg naar Voys te vinden en dat kan voor vertraging zorgen bij het adviseren en aansluiten van klanten, dus we zoeken versterking. Een nieuwe “Account Manager Zakelijk“, zou naast onze nieuwe collega’s voor techniek (Pascal) en administratie (Saminna) welkom zijn.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde