Landelijke dekking en versterking gezocht

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Nieuwe regionale netnummers in heel Nederland

Dit hadden we veel eerder moeten melden, maar door de drukte rond prachtige nieuwe klanten, nieuwe ontwikkelingen en mooie VoIP projecten, wordt de website wel eens vergeten. Wat moeten we melden? Dat we nieuwe regionale nummers kunnen leveren in alle Nederlandse netnummerregio’s!

Binnen een dag te gebruiken

De nieuwe nummers zijn binnen een dag te gebruiken. Sterker nog, voor nagenoeg alle regio’s zijn blokken tot 100 nummers over het algemeen binnen een dag te gebruiken! Het werkelijke toewijzen duurt slechts enkele milliseconden. Zijn onze nieuwe nummers op, dan zijn nieuwe blokken van 100 of 1000 met twee weken actief.

Als alles mee zit is het dus niet alleen een offerte in een dag, maar kun je ook bellen en gebeld worden op je nieuwe nummer(s) binnen een dag.

Veel nieuwe klanten, dus collega gezocht

Steeds meer nieuwe klanten weten de weg naar Voys te vinden en dat kan voor vertraging zorgen bij het adviseren en aansluiten van klanten, dus we zoeken versterking. Een nieuwe “Account Manager Zakelijk“, zou naast onze nieuwe collega’s voor techniek (Pascal) en administratie (Saminna) welkom zijn.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!