0 minuten leestijd

Mail naar fax, nieuwe collega’s, meer telefoonnummers!

Geplaatst op 29 juli 2008

Vandaag is de Voys nieuwsbrief verzonden. Nieuw is het kernwoord van deze nieuwsbrief. Een nieuwe faxdienst, nieuwe nationale en internationale telefoonnummers en nieuwe collega’s. Hieronder de inhoud van de nieuwsbrief.

Nu ook e-mail naar fax mogelijk!

Na de introductie van fax naar e-mail levert Voys nu ook het e-mail naar fax abonnement.

Daarnaast is er een extra voordelige Faxcompleet abonnement voor maar €15,- per maand, inclusief faxnummer. Stap nu over naar een faxcompleet oplossing!

Nieuwe telefoonnummers

abroadVoys heeft een breed scala aan nieuwe nummers en nummerblokken in veel Nederlandse regio’s.

Daarnaast kan Voys internationaal lokale nummers en internationale servicenummers leveren in meer dan 70 landen. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om een internationale vestiging te openen zonder dat lokale klanten naar het ‘buitenland’ hoeven te bellen!

Voorstellen nieuwe collega’s

peopleVoys Telecom kende in 2008 een geweldige groei van klanten en diensten. Daarom konden wij wel wat extra hulp gebruiken. Jan-Arend Pool en Senta van der Vaart zijn in februari en maart ons team komen versterken.

Jan-Arend zal het partner netwerk verder opbouwen en onderhouden. Senta zal zich bezig houden met de communicatie naar bestaande en toekomstige klanten. Op Voys.nl stellen beide zich voor.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde