Neelie Kroes bezoekt Mediacentrale

Joris

29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Oud-eurocommissaris Neelie Kroes, ambassadeur van StartupDelta, doet vandaag Groningen aan voor een bezoek aan startende ondernemers. Het doel? Jonge ondernemers ontmoeten en in gesprek gaan met een aantal initiatiefnemers die het Startup ecosysteem in Noord-Nederland ondersteunen en doorontwikkelen. Naast de Mediacentrale bezoekt Neelie Kroes het Launch Café en het Startup North Festival in het Infoversum. Voys is trots gastvrouw tijdens het bezoek aan de Mediacentrale.

Groningen is tof en ondernemend

Wij weten het zelf natuurlijk al lang: Groningen is dé broedplaats voor jong ondernemerstalent. Met name in de Mediacentrale zijn al vele startups uitgegroeid tot bedrijven met een serieuze omzet. Bedrijven als Belsimpel, Experty, Dataprovider, Peperzaken, Paylogic en vele anderen zijn een katalysator voor de arbeidsmarkt in het noorden. Dat is precies wat we Neelie Kroes vandaag gaan laten zien.

Voys en Neelie

Naast het stimuleren van de startup scene hebben Neelie en Voys meer met elkaar gemeen. Ook Neelie vecht als een bezetene voor internetvrijheid, net als wij vorige maand deden. We zijn dan ook zeer vereerd dat we haar eindelijk de hand kunnen schudden.

Wat is StartupDelta?

StartupDelta is een programma dat is opgezet vanuit het kabinet om krachten van startups te bundelen en meer startende ondernemers uit andere landen aan te trekken. Daarnaast wil het kabinet met dit programma meer Nederlandse ondernemingen stimuleren om door te groeien tot bedrijven met internationale allure. Neelie Kroes ziet het als haar taak om Nederland de komende 1,5 jaar op de kaart zetten als dé Europese vestigingsplaats voor startups. We zijn verheugd Neelie Kroes te mogen ontvangen en maken er een ondernemende dag van!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!