Registreren Geschillencommissie

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 0 min
Image placeholder

De Geschillencommissie

Zoals reeds eerder op onze site vermeld wordt er vanuit de Opta een Geschillencommissie opgericht welke toezicht gaat houden op het gebruik van 090x-nummers. Consumenten kunnen met hun klachten over een 090x-nummer terecht bij de Geschillencommissie die vervolgens de aanbieder van het 090x-nummer confronteert met de klacht.

Voor ieder bedrijf dat gebruik maakt van een 090x-nummer is het verplicht je te registreren bij de Geschillencommissie.

Deze regeling geldt voor de volgende service-nummers:

  • 0900-nummers, vanaf 2,5 eurocent per minuut/per gesprek;
  • 0906-nummers;
  • 0909-nummers;
  • 18XX-nummers.

Maak je gebruik van één van deze service nummers, registreer je dan via het digitale formulier dat terug te vinden is op de site van de Geschillencommissie.

Voor de aansluiting bij de Geschillencommissie is de nummergebruiker een per kalenderjaar vast te stellen bedrag verschuldigd. Voor het jaar 2009 is dit bedrag vastgesteld op € 75,- exclusief BTW. Middels de registratie wordt aangegeven op welke wijze de nummergebruiker voor betaling van voornoemd bedrag zorg kan dragen.

Je bent als 090x-nummergebruiker zelf verantwoordelijk voor het registreren bij de Geschillencommissie en het naleven van de wetten omtrent 090x-nummers opgelegd door de Opta.

Vragen?

Voor vragen is Voys te bereiken op 050-7009999 of via info@voys.nl

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!