RTL Toekomstmakers over het Voys model

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Morgen zit collega Mark Vletter bij RTLZ toekomstmakers; een programma over ‘gedreven mensen die bouwen aan de toekomst. Ambitieuze ondernemers, creatieve uitvinders en dappere doorzetters.’

RTLZ start het nieuwe seizoen van dit programma met een uitzending over nieuwe vormen van organiseren. Mark zal uitleggen waarom werken zonder managers en functies – een organisatiemodel dat we het ‘Voys model’ hebben genoemd – beter werkt dan traditionele modellen.

hella hueck Hella Hueck, presentatrice van RTLZ Toekomstmakers.

Mijn collega’s gaan iedere dag met heel veel plezier naar het werk. Daar doen ze de dingen waar ze blij van worden en waar ze goed in zijn. De klant merkt dat. Die krijgt iemand aan de telefoon die lacht, écht adviseert en de klant verder wil helpen.

Het Voys Model heeft ervoor gezorgd dat Voys al jaren op rij de snelst groeiende zakelijke telecomprovider van Nederland is. Het stelt collega’s namelijk in staat om de organisatie continu te verbeteren.

Gelukkige collega’s zorgen bovendien voor gelukkige klanten. Onze klanten beoordelen Voys in 2014 met een gemiddeld cijfer van een 8.6, het hoogste cijfer in onze sector.

Mark Vletter, oprichter en leuk-werk-verschaffer

Inmiddels hebben we veel geschreven over onze manier van werken. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op de pagina over het Voys Model. Een andere aanrader is het Voys Handboek. Iedere nieuwe collega krijgt een exemplaar van dit prachtig opgemaakte boek op zijn of haar eerste werkdag. Het leest vlot weg en is een inspiratie geweest voor vele andere organisaties. Wil je een kijkje nemen in onze keuken? Loop dan virtueel door ons kantoor, of kom een dag bij ons flexwerken!

De uitzending is live te zien op RTLZ om 09:20 uur en wordt herhaald om 14:20 uur en 16:20 uur. De zender bereikt iedere werkdag zo’n 820.000 kijkers.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!