Tariefsverlaging september 2011

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Tarief voor bellen naar mobiel weer naar beneden

De tarieven voor bellen naar een 06-nummer gaan per 1 september weer verder naar beneden. Voortaan kost bellen naar een mobiel nummer nog maar 9,5 ct/minuut*! De starttik voor bellen naar vast, mobiel of het buitenland blijft het lage 3 ct/gesprek.

Tariefswijziging servicenummers: je houdt meer over

We gaan op 1-9-2011 een prijswijziging doorvoeren voor de servicenummers. Dit doen we om twee redenen. Ons nieuwe VoIP platform stelt ons in staat goedkoper te schakelen en dat voordeel berekenen we graag door aan onze klanten. De tweede reden is dat we de extra kosten voor flexibel schakelen willen elimineren voor onze klanten, de zogenaamde dubbele doorschakelkosten.

Wat is er gewijzigd:

  • Alle payouts zijn verhoogd
  • De meeste afleverkosten zijn verlaagd
  • De starttik wordt lager
  • De mobiele toeslag voor bellen naar 0800-nummers is met bijna 3ct verlaagd.

Netto houdt iedere klant onder de streep meer geld over. De nieuwe tarieven vind je op de pagina’s over 0900-nummers per minuut, 0900-nummers per gesprek en op de 0800-nummer pagina.

Call Me Now tarieven ook naar beneden

Tot slot gaan onze Call Me Now tarieven per 1 september 2011 naar beneden. Ook Call Me Now wordt inmiddels aangeboden via ons VoIP platform en dat brengt Voys een voordeel wat we graag doorberekenen aan de klant.

Een Call Me Now gesprek vanaf een vast toestel kost voortaan 6,4 cent. Dit is een daling van zo’n 30%. Een Call Me Now gesprek vanaf een mobiel toestel daalt naar 13,7 cent, een daling van 40%! De starttik blijft gelijk.

Voor het totaaloverzicht van de gesprekskosten bezoek je de Call me Now tarieven pagina.

* De mobiele tarieven worden door de operators verlaagd op lasten van de Opta. Het kan zijn dat zij hiertegen in bezwaar gaan en de oude tarieven met terugwerkende kracht gehanteerd mogen worden. Mocht dit gebeuren dan zal Voys de prijswijziging terugdraaien en volgt er met terugwerkende kracht een naheffing. De kans dat dit gebeurt is zeer laag.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!