Testers gezocht!

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 2 min
Image placeholder

Help jij ons de waarom-vraag te beantwoorden?

Voys heeft als doel om de telecomwereld een beetje mooier te maken. Om dit te kunnen doen, moet je scherp blijven en jezelf als organisatie regelmatig de vraag stellen: “Waarom doen we de dingen zoals we ze doen?” en “Is de manier waarop we het doen de beste manier voor onze klanten?” Die vraag kunnen we kwantitatief gezien zelf meten en beantwoorden, maar voor de ‘waarom-vraag’ hebben we jou nodig.

Eén van onze speerpunten is dat onze diensten per dag zijn aan te vragen en op te zeggen. Dat houdt volgens ons in dat je een platform moet bieden waarin je als klant alles zelf kunt instellen en aanmaken. Om dat doel blijvend te kunnen waarmaken, hebben we jou nodig. Wij willen van jou weten wat je graag wilt, wat je al kent en wat je daarmee kunt.

En nu concreet, we zoeken testers

Wat willen we nu concreet en hoe kun jij daarbij helpen? Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om gebruikerstesten te doen. We willen graag een pool opzetten van mensen die het leuk vinden om onze nieuw ontwikkelde features te testen en te becommentariëren. Tim is onze usability expert en met hem ga je deze testen uitvoeren.

  • Wat? Verschillende user tests uitvoeren;
  • Waarom? Om onze softwarediensten nog beter te maken;
  • Hoe lang? Ongeveer 1 uur per keer;
  • Hoe vaak? Zo vaak als jij bereid bent om ons te helpen;
  • Waar? Bij Voys op kantoor of bij jou thuis;
  • Wanneer? Wanneer het jou uitkomt, wij zijn flexibel!

What’s in it for you?

Voor niets gaat de zon op. Naast dat het natuurlijk leuk is om testjes te doen, wil je er ook iets voor terug krijgen. Geld vinden we zo saai, daarom krijg je iedere keer dat je meedoet iets leuks van ons. Wat dat precies is, is een verrassing. Maar je kent ons: dat het iets leuks is, weet je zeker! Daarnaast is het natuurlijk leuk om een kijkje in onze telecomkeuken te krijgen.

Hoe werkt dat dan?

Ben je enthousiast geworden en wil je ons graag een handje helpen? Geef je dan op via je adviseur of stuur een mailtje naar onze usability expert Tim Eebes (tim@voys.nl). Bellen mag natuurlijk ook: 050 800 90 61. Als je je hebt opgegeven via je eigen adviseur, dan belt Tim je later terug om een afspraak in te plannen.

Update 18 februari

We hebben inmiddels voldoende testers gevonden. Bedankt voor alle interesse en aanmeldingen. Zodra we resultaten hebben komen we hier natuurlijk op terug!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!