Voys 28e in de Deloitte Fast50!

Joris

29 juli 2008 2 min

Donderdag 10 oktober werd voor de zestiende keer de Deloitte Fast 50 Award uitgereikt aan het snelstgroeiende technologiebedrijf van de Benelux. Voys was voor het tweede jaar op rij genomineerd voor deze jaarlijkse Award uitreiking en eindigde dit jaar op de 28e plaats. Een mooie prestatie en een plek waar we ontzettend trots op zijn! Naast Voys behaalden ook de Groningse bedrijven Belsimpel (6e plaats), Peperzaken (20e) en Expert-shops (22e plaats) een mooie notering in de ranglijst. Ook hen feliciteren we met deze geweldige prestatie.

DSC_7618_0

Ieder jaar meer groei

Een notering in deze lijst van 50 bedrijven betekent dat we in 2012 wederom fors gegroeid zijn. Steeds meer bedrijven weten Voys te vinden en dat gebeurt steeds vaker via bestaande klanten. Daar willen we jullie ontzettend voor bedanken. Het aantal felicitaties gisteren was overweldigend en de betrokkenheid is écht voelbaar. We zeggen hier regelmatig tegen elkaar dat we “onze” klanten te kort doen met het woord klant. We hebben het daarom liever over partners. Jullie denken mee, ontwikkelen mee en het enthousiasme over het eindresultaat is meer dan bemoedigend. Een notering in een lijst als de Fast 50 is daarvan het prachtige resultaat. Daarmee komt ons doel, de telecommarkt veranderen, steeds dichterbij.

Er gaat niets boven Groningen

Samen met de andere genomineerde Groningse bedrijven Expert-shop en Peperzaken begon Voys om 14:30 uur de lange tocht richting Eindhoven in de ‘Er-gaat-niets-boven-Groningen-bus’. Rond 17:30 uur werd de bus prominent voor de ingang van het Klokgebouw in Eindhoven geparkeerd. Even Groningen op de kaart zetten…

Deloitte-Groningen-Bus

Zo heurt het, Jort!

De avond begon met een hapje en een drankje, waarna Jort Kelder de avond op leuke wijze opende (juist, zoals het ‘heurt’). Nadat we voorzien waren van een overheerlijk voorgerecht begon de bekendmaking. De ranking werd in willekeurige volgorde bekendgemaakt en Jort Kelder praatte de avond op originele wijze aan elkaar. Na het hoofdgerecht werd de positie van de overige bedrijven bekendgemaakt en als laatste, voor het nagerecht, werd de top drie bekendgemaakt. Adyen, leverancier van slimme betaaloplossingen, behaalde met een omzetgroei van ruim 14.000 procent de eerste plaats in de ranking van de Fast 50. Een uitzonderlijke prestatie!

Jort Kelder

De avond eindigde uiteraard met een borrel. Collega’s Steven en Anniek werden door Jort Kelder nog benaderd of ze alsjeblieft met hem op de foto wilden. Daar wilden zij wel even tijd voor vrijmaken en rond 22:30 uur was het de hoogste tijd voor de 2,5 uur durende terugreis. De Fast (0)50 bus vol uitgelaten winnaars keerde weer terug naar het Noorden. Want hoewel het een fantastische avond was in Eindhoven ‘de gekste’, gaat er toch echt niets boven Groningen!

p.s. we weten zeker dat er meer Groningse ondernemingen in deze lijst horen te staan. Naast de “niets boven Groningen” bus heeft FC Groningen nog een spelersbus, we gaan er vanuit dat die volgend jaar ook vol zit. Tot dan!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!