Voys daagt uit! We staan in de Sprout Challenger 50

author image
Mark Vletter 29 juli 2008 1 min
Image placeholder

Uitdagen, innoveren en dingen nét even anders doen.

Uitdagen, innoveren en dingen nét even anders doen. Dat is wat we bij Voys iedere dag proberen te doen en wat we vooral heel tof vinden om te doen. Sprout, een blad en website die ondernemers inspireert en zich richt op ondernemers met groeiambities heeft ons opgemerkt, want we zijn genomineerd in de Challenger 50. Sprout organiseert deze Challenger 50 voor de achtste keer voor de vijftig meest uitdagende ondernemers van Nederland.

“Challengers dagen de gevestigde orde uit of veranderen de markt met een nieuwe technologie of businessmodel. Ze zijn tegendraads, vernieuwend, bevlogen en zijn niet bang voor risico’s. En niet onbelangrijk: deze vijftig bedrijven hebben al flink wat marktaandeel weten weg te snoepen, of staan klaar om op korte termijn een stevige marktpositie in te nemen”. (Sprout.nl).

Sprout Challenger 50

Wat Voys doet zou de standaard moeten zijn!

Tegendraads zijn, vernieuwen en bevlogen zijn zou voor iedere ondernemer moeten gelden. De klant staat centraal en openheid en transparantie dienen te gelden als de belangrijkste kernwaarden. Een reactie onder het artikel op Sprout.nl bewijst dit maar weer eens:

“Er zouden meer bedrijven moeten zijn die de klant voorop stellen i.p.v. alleen aan zichzelf te denken! Een per dag opzegbaar contract straalt gewoon vertrouwen uit in een bijzonder goed product”

staat er in een reactie onder het artikel op sprout.nl

Team van Voys bedankt team van Sprout

Het team van Voys is trots op de nominatie en het artikel van Sprout. We danken het team van Sprout voor deze mooie nominatie. Uiteraard blijven we niet stilzitten. We gaan net zo lang door tot de we onze droom verwezenlijkt hebben: telecom veranderen! We blijven uitdagen, dus houd ons in de gaten.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!