Voys familiedag

Joris

29 juli 2008 0 min
Image placeholder

Op 4 oktober 2013

Weken van voorbereiding gingen er aan vooraf. Collega Jan-Arend en ik rennen – exact 24 uur voor de aftrap – als twee verhitte malloten door de Mediacentrale om alle kleine regeldingetjes in goede banen te leiden. Champagneglazen poetsen, dubbelcheck of de beamers werken, nog snel even iets afstemmen met onze onderburen van SBS Fotomarketing en Wietse Cats die ons helpen bij de welkomstverrassing…
De organisatie van zo’n Voys Familiedag omvat echt wel meer dan alleen het versturen van wat uitnodigingen en het regelen van de catering!

Knippen Naambadges voor de familieleden uitknippen met de senior bemoeial

Voys eerder gesloten

4 oktober vanaf 15:15 uur gesloten

Omdat alle Voys medewerkers hun papa, mama, zusje, opa, liefje, kindjes enzovoort graag willen verwelkomen op de Familiedag, zijn wij morgen iets eerder gesloten dan normaliter op de vrijdagmiddag. Om 15:15 uur gooien wij de tent dicht. Natuurlijk kun je dan wel gewoon een bericht voor ons achterlaten via 050 700 99 99.

Wij gaan er een mooie familiedag van maken en wensen jullie alvast een fijn weekend en nog een fijne werkdag morgen!

Blikken

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 11 juli 2022

Zelfsturend georganiseerde telecomprovider Voys is ISO-gecertificeerd

Van 7 juli 2022

Voys is CO2-neutraal, doen we aan ‘greenwashen’?

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!