1 minuten leestijd

Voys voor de tweede keer genomineerd voor de FD Gazellen

Geplaatst op 29 juli 2008

De goede berichten en nominaties blijven binnenstromen bij Voys. Zo ook afgelopen donderdag 17 oktober, toen we gebeld werden dat we opnieuw genomineerd zijn voor de FD Gazellen Award. Een week geleden waren we nog met vier man en één vrouw sterk aanwezig bij de uitreiking van de Fast50 en nu zijn we wederom genomineerd voor een award. Het is duidelijk: we zijn hard op weg om ons doel (de telecomwereld veranderen) te realiseren.

fd-gazellen

Regionale bijeenkomsten

De uitreiking van de FD Gazellen Award, waar de snelstgroeiende bedrijven van Nederland bekend worden gemaakt, wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Eerst worden de snelste groeiers per regio bekend gemaakt. Uiteraard vallen wij onder de noordelijke variant en dit jaar mogen we daarom op 21 november afreizen naar het mooie Sneek. Daar mogen we het gaan afleggen tegen snelle groeiers uit Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Na de regionale verkiezingen, gaan de winnaars door naar de landelijke verkiezing van de FD Gazellen. We hopen natuurlijk dat we daar dit jaar ook bij zitten!

Beoordelingscriteria

Beoordelingscriteria zijn, naast een omzetgroei van 20% over drie opeenvolgende jaren, ook de financiële gezondheid van een bedrijf. Deze gezondheid is afhankelijk van meerdere factoren. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering voor de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag.

Over Voys

Profiel

Voys werd in 2006 opgericht als spin-off van TNO. Inmiddels zijn we één van de grootste zakelijke operators op het gebied van hosted (VoIP) telefonie. Onze diensten worden door meer dan 4000 klanten afgenomen en we groeien ieder jaar verder. Naast zakelijke telefonie biedt Voys faxdiensten, nationale- en internationale servicenummers (0800/0900) en regionale nummers in een groot aantal landen.

Blijf op de hoogten

Wil je op de hoogte blijven van het resultaat? Volg ons dan op 21 november live vanuit Hamilton Bright in Sneek via Twitter of Facebook.


Geschreven door Mark Vletter

Nieuwste: 7 keuzes die we maakten bij de start van ons bedrijf en die ons later succesvol maakten Van 15 september


Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 17 november

We gaan verhuizen!

Van 22 november

Zakelijk Noord-Nederland zet zich in voor Groningen Airport Eelde