Annemieke van der Burg

Voys One tenders

Kijk, dit is Annemieke, sinds november 2020 Tenderwoman bij Voys. Als Tenderwoman schrijft zij Voys One in voor aanbestedingen en zorgt er regelmatig voor dat het leidt tot een prachtige samenwerking.

In haar vrije tijd is Annemieke druk met haar tweeling en haar teckel die een beetje een evenbeeld is van haarzelf (eigenwijs, doorzetter, klein met groot karakter). Verder is ze een onwijze sportfanaat, danser, skiër en heeft ze nog steeds haar Honda C50 (1970) uit haar middelbare schooltijd die momenteel opgeknapt wordt.

Heb jij ook een passie voor Honda C50’s, of  wil weten hoe wij inschrijvingen voor aanbestedingen aanpakken? Bel Annemieke dan op 050 700 9932 of stuur een mailtje naar annemieke.vanderburg@voys.nl.

Bel Annemieke

Bekijk de collega’s van Annemieke

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!