Leonie van de Poll

Voys One adviseur

Dit is Leonie. Als grootzakelijke klant van Voys spreek je Leonie regelmatig, want zij adviseert je hoe je jouw zakelijke telefonie optimaal inricht voor jouw organisatie. Daarnaast denkt ze mee over nieuwe oplossingen voor de vraagstukken die spelen binnen jouw bedrijf. Ze onderzoekt of jouw wensen technisch haalbaar zijn en bedenkt slimme oplossingen op maat waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt. 

Gezelligheid is een synoniem voor Leonie. Een borrel met een wijntje en borrelplank, het terras op of uit eten bij een goed restaurant: je kunt haar altijd bellen. Ook uitgaan, bijvoorbeeld naar een festival, vindt ze heerlijk om te doen. Met goede muziek en het gezelschap van vrienden en vriendinnen maak je haar blij. 

Hockey is ook iets waar Leonie veel plezier aan beleeft. Als volwassene aan een nieuwe teamsport beginnen: Leonie doet het gewoon. In haar studententijd kwam een teamsport er niet van, maar nu ze alweer een paar jaar werkt, miste ze de gezelligheid van een team. Dat klinkt heel vrijblijvend, maar stiekem is ze best fanatiek. 

Benieuwd of maatwerk voor jouw organisatie mogelijk is of de leukste restaurants in de stad uitwisselen?

Bel Leonie op 0507009970 of stuur haar een mailtje: leonie@voys.nl.

Bel Leonie

Bekijk de collega’s van Leonie

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust.  Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!