Davide Campagna

Chef Lunch

Dit is Davide. Elke dag maakt hij een lekkere lunch voor de collega’s bij Voys die op kantoor werken. Met verse ingrediënten en creatieve recepten maakt hij het iedereen graag naar de zin. Zijn favoriete recept? Dat is pizza. Klinkt simpel, is het niet natuurlijk. Want als echte Italiaan zet hij alles op alles voor de perfecte pizza en juist dat vraagt een hoop tijd en liefde voor eten.

Het liefst brengt Davide tijd door met zijn vier katten, die voor hem goede vrienden zijn. Zelfs als ze hem ‘s nachts uit zijn slaap miauwen of zijn Lego-bouwwerken slopen. Zijn Lego-verzameling bestaat uit een onderwaterwereld met duikers en piraten. Maar zijn favoriete Lego is toch alles met ridders. Daarnaast gaat hij graag naar festivals en op reis.

Volleybal is belangrijk voor Davide. Het liefst speelt hij beachvolleybal. Buiten zijn, het zand, de uitdaging en actie: dat maakt Davide echt blij. Om zijn techniek te verbeteren speelt hij daarnaast ook volleybal in de zaal.

Ben je op zoek naar het perfecte pizzarecept of heb je zin in een potje beachvolleybal? Bel David op 050 7009900.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!