Gerben Visser

Spraakmaker

Een toegankelijke website waarop alles er goed uitziet én soepel werkt: blijer krijg je Gerben niet. De combinatie van design en techniek, daar zit het ‘m in. En denk maar niet dat hij genoegen neemt met waar hij nu staat. Leren wil hij, beter worden, stappen maken, optimaliseren, want zijn vakgebied development staat nooit stil en Gerben ook niet. 

Misschien heeft hij die mentaliteit aangeleerd op het korfbalveld. De meeste mensen komen daar om lekker te spelen en af en toe een bal door een korf te gooien. Maar ja, dat is niet Gerben z’n stijl. Dus hij traint ook de jeugd, zit in de activiteitencommissie en zamelt fondsen in voor de club. 

Gerben verstaat de kunst om veel te doen zonder het druk te hebben. Dus hij heeft gewoon tijd om met z’n vrienden te hangen en series te kijken. Zoals Peaky Blinders die hij ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gewoon voor de tweede keer keek. Zelfs dat doet hij grondig. 

Wil je weten hoe je een fatsoenlijke lijnbal gooit of hoe hij al die code onder de knie heeft gekregen? Bel dan met Gerben op 050 700 9945 of stuur een mailtje naar gerbenjan.visser@voys.nl

Bel Gerben Jan

Bekijk de collega’s van Gerben Jan