Jordy Glazenborg

Klantgeluk

Dit is Jordy. Hij geeft je support. Omdat het maandag is. Of omdat je iets wilt weten over je belplan of je bereikbaarheid. Jordy helpt je binnen no-time op weg met al je vragen. Tenzij de koffie op is, dat moet je zelf regelen. Want met koffie heeft Jordy he-le-maal niks.

Jordy kijkt graag series zoals Friends en The Big Bang Theory. Maar ook een goede cabaretvoorstelling kan hij waarderen: op tv en in het theater. Zijn favoriete grappenmakers zijn Ronald Goedemondt en Wim Helsen, maar hij heeft ook waardering voor Herman Finkers. Dat verklaart meteen waar al die woordgrappen vandaan komen

Jordy’s vrije uren brengt hij door met zijn vrouw, familie en vrienden. Ook vindt hij het leuk om te fotograferen, klussen aan computers én hij kijkt Formule 1. Op zondag zijn we zo slim om hem niet te storen, maar de rest van de week zit hij in pole position bij de telefoon.

Zoek je iemand die meekijkt naar je belplan of wil je jouw grappen testen op een kritische cabaretkenner? Jordy helpt je graag op 050 700 9974 of stuur hem een mail op jordy.glazenborg@voys.nl.

Bel Jordy

Bekijk de collega’s van Jordy