Pim Boxem

Voys One

Zeg je Pim, dan zeg je gastvrijheid. Ontzorgen, meedenken, op weg helpen: het zit in Pim’s bloed. Vroeger werkte hij in een hotel en dat zorgzame deel is een beetje bij hem blijven hangen. Daar zijn we hartstikke blij mee, want Pim voelt precies aan wat onze grootzakelijke klanten gelukkig maakt. En het mooie is: daar krijgt ‘ie dus nog energie van ook. 

Pim woont met zijn gezin vlakbij het bos. Hij trekt er graag met zijn kinderen op uit om lekker te wandelen en te genieten van zijn vrije tijd. Gewoon samen zijn, want geluk zit in de simpelste dingen. Daarnaast gaat hij graag met zijn vrienden op stap. Een stukje varen of een drankje doen, Pim zoekt de gezelligheid wel op. 

Om meer tijd voor zichzelf te maken, wil hij binnenkort weer gaan sporten. Tennis vindt hij leuk, maar fitness lijkt hem ook wel wat. Pim zit niet graag stil en, wat het ook wordt, hem kennende duikt hij er vol enthousiasme in. 

Tips nodig voor een leuke boswandeling of sparren over je grootzakelijke account? Bel dan met Pim op 050 700 9923 of stuur een mailtje naar pim.boxem@voys.nl

 

Bel Pim

Bekijk de collega’s van Pim