Robbert-Jan Pool

Klantgeluk

Dit is Robbert-Jan. De afgelopen jaren heeft hij het rustige leven helemaal omarmd, precies wat hij ook uitstraalt als Klantgelukker aan de telefoon. Van kleine vraag tot groot probleem: gewoon adem blijven halen en Robbert-Jan bellen is de snelste manier om tot een oplossing te komen.

Vroeger was Robbert-Jan helemaal niet zo zen, toen werkte hij als podiumbouwer in de evenementensector. Weken van huis, bands zien en uitgaan: het kon hem niet gek genoeg. Zo werkte hij met de Rolling Stones en Pearl Jam. Heel leuk natuurlijk, maar tegen torens bouwen met blokken en boekjes voorlezen, kan Mick Jagger gewoon niet op. Daarom doet Robbert-Jan het sinds hij vader is iets rustiger aan.

In zijn vrije tijd speelt Robbert-Jan graag Risk met zijn vrienden. Het hoofddoel is niet winnen, maar zolang mogelijk aan tafel zitten. Hangen, kletsen en genieten van goed gezelschap. Want ook al is Robbert-Jan nu een rustige gezinsman, hij houdt nog steeds van gezelligheid.

Nieuwsgierig hoe je een potje Risk rekt of concertverhalen uitwisselen? Robbert-Jan helpt je graag.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!