Rosa van Dijk

Advies

Dit is Rosa, klantadviseur bij Voys. Ze helpt jou met de beste telefonieoplossing voor jouw bedrijf. Als je Rosa aan de lijn krijgt, heb je mazzel. Rosa ziet dingen van de positieve kant en ze wordt blij van mensen helpen. Precies wat je nodig hebt als je contact met ons opneemt.

Als Rosa niet aan het werk is, staat ze in de keuken. Ze is gek op Arabisch koken en maakt vaak nieuwe, vegetarische, recepten uit haar Arabische kookboek. Het liefst eet ze samen met vrienden, want voor een gezellig etentje of een borrel is Rosa altijd in.

Verder houdt Rosa van sporten, met hardlopen en fitness blijft ze lekker in balans. En ze brengt veel tijd door met haar dochtertje. Samen halen ze het beste uit elke dag. Benieuwd hoe jij jouw bedrijf optimaal bereikbaar maakt? Of zoek je een lekker vegetarisch recept? Rosa helpt je graag op 050 700 99 67 of rosa.vandijk@voys.nl.

Helaas...

De 15 minuten zijn verlopen. Dat betekent dat je nummer(s) niet meer is/zijn gereserveerd.

Als je het snel nogmaals probeert zou het kunnen dat je jouw gekozen nummer(s) nog kunt redden van andere kapers op de kust. Maar hier geldt wel: weg = pech

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!