Spraakmakend en podia-optredens

Wie waren er bij ons te gast en waar mochten we spreken?

We hadden begin van 2020 nog één fysieke editie van Spraakmakend, de bijeenkomst die we op kantoor organiseren en waarin onze manier van werken centraal staat. Deze werd gaandeweg het jaar opgevolgd door drie digitale versies. In totaal mochten we een kleine 150 bezoekers ontvangen van onder andere KWF, FC Groningen, Bol.com, KPN, DUO, RTV Noord, Yacht, Axians en Decathlon. Ook schoven er een aantal studenten aan, van onder andere de Hanze en de RUG. Aanzienlijk minder bezoekers dan de jaren ervoor, maar met een beoordeling van een 8,3 gemiddeld zeker niet minder waardevol.

Het aantal externe podia optredens lag beduidend lager dan de 31 van 2019, maar toch hebben we een aantal mooie sessies mogen verzorgen op digitale podia, voor onder andere de Nederlandse Politie en Deloitte.

Terug naar overzicht

Naar volgende hoofdstuk

 

Benieuwd naar de volledige inhoud?

In ons responsibility report blikken we terug op 2020 en vertellen we over de technologie die we ontwikkelen. Daarnaast zoomen we in op Spraakmakend en podia-optredens, blogs die we schreven en op collega’s, diversiteit en inclusiviteit. En wat doen we als ‘force for good’? Denk aan initiatieven ondersteunen, het werk van stichting 48percent.org, onze duurzaamheidsmissie en opensource-softwareontwikkeling. Ook leggen we uit wat we met jouw 10 euro doen en blikken we vooruit op 2021.

Helaas...

De tijd van je nummerreservering is afgelopen.

Het is mogelijk dat één of meerdere van je gekozen nummer(s) inmiddels niet meer beschikbaar zijn, maak een nieuwe selectie.