Telefoonnummers

0800- of 0900 nummer aanvragen

Een 0900 nummer aanvragen is een goed idee als je een speciaal nummer wilt voor klantenservice. 0800- & 0900-nummers worden ook wel servicenummers genoemd. De naam zegt het al: met een servicenummer bied je telefonische service aan je bellers, zoals bijvoorbeeld informatie of hulp. Neem je een 0800-nummer, dan kies je ervoor om deze service gratis aan je klanten aan te bieden en betaal je als organisatie de gesprekskosten. Bij een 0900-nummer verleg je de kosten, plus een vergoeding voor de geboden service, naar de beller.

0800 nummer aanvragen

Een 0800-nummer is bedoeld om je klanten gratis naar je organisatie te laten bellen. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties en andere organisaties die ervoor willen zorgen dat het contact laagdrempelig blijft.

Voordelen 0800-nummer:

  • Beller belt gratis, dit maakt contact laagdrempelig
  • Zeer klantvriendelijk
  • Professionele landelijke uitstraling
  • Zelf eenvoudig nummers uitzoeken

0900 nummer aanvragen

Een 0900-nummer is bedoeld als inkomstenbron voor telefonische dienstverlening, zoals het aanbieden van algemene informatie, voor een helpdesk of voor specifieke klantacties (sales). Ga je een 0900 nummer aanvragen, dan verleg je als organisatie de kosten van het gesprek, inclusief een vergoeding van de service, naar de klant.

Voordelen 0900-nummer:

  • Opbrengsten uit telefonische dienstverlening
  • Door kostendrempel geen grapgesprekken
  • Professionele landelijke uitstraling
  • Zelf eenvoudig nummers uitzoeken

In Nederland mag je een 0900-nummer gebruiken voor twee doeleinden: voor bestaande klanten of voor nieuwe klanten. Op het moment dat je het nummer gebruikt als helpdesk voor bestaande klanten, dan mag je hiervoor geen tarief rekenen. Gebruik je het nummer voor nieuwe klanten, dan geldt een maximum tarief van € 1,40 per gesprek of €0,90 per minuut.

Kosten van 0800 en 0900 nummers

Een servicenummer van Voys kost slechts € 35,- per maand. Je betaalt geen registratie- of installatiekosten. Bovendien is je contract per dag opzegbaar!

Meer informatie over de gesprekstarieven van 0800-nummers en de pay-out bij 0900-nummers.

Meer weten?

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Ben je geïnteresseerd in de telefonie-oplossing van Voys? Sluit je binnen een werkdag direct aan (zonder aansluitkosten) of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf.

Bekijk de prijzen Vrijblijvende offerte